Salata de fasole galbena cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2014 | 8243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole galbena
  • 2 linguri maioneza proaspata de casa
  • 3-4 frunze proaspete de telina tocate
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole galbena cu maioneza:

Curatam fasolea de capete, o spalam in doua tre ape, apoi o rupem bucati si o punem la fiert in apa cu sare (cca 30 min.)

Dupa ce a fiert o punem la scurs si o lasam sa se raceasca complet.

Preparam putina maioneza de casa (dintr-un galbenus crud si unul fiert + cca 200ml ulei_1 lingurita mustar)

Punem doua linguri de maioneza peste fasolea scursa, adaugam sare,piper si usturoi granulat dupa gust.

Presaram verdeata tocata (telina proaspata) si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]