Salata de fasole galbena cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2014 | 7085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole galbena
  • 2 linguri maioneza proaspata de casa
  • 3-4 frunze proaspete de telina tocate
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole galbena cu maioneza:

Curatam fasolea de capete, o spalam in doua tre ape, apoi o rupem bucati si o punem la fiert in apa cu sare (cca 30 min.)

Dupa ce a fiert o punem la scurs si o lasam sa se raceasca complet.

Preparam putina maioneza de casa (dintr-un galbenus crud si unul fiert + cca 200ml ulei_1 lingurita mustar)

Punem doua linguri de maioneza peste fasolea scursa, adaugam sare,piper si usturoi granulat dupa gust.

Presaram verdeata tocata (telina proaspata) si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu maioneza