Salata de conopida cu pasta de susan –" Maqdous zahra"

de Mihaela11_jo in Salate, 6 Dec 2010 | 5705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de marime medie
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri iaurt natural
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri pasta de susan
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • 4 linguri ulei de porumb pentru calit conopida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu pasta de susan –" Maqdous zahra":

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici. Se caleste conopida pana ia o culoare aurie si se aseaza pe hartie absorbanta de bucatarie.

Intr-un castron se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se amesteca adaugand treptat zeama de lamaie. Se subtiaza cu iaurt si se adauga usturoiul trecut printr-o presa de usturoi. Se amesteca bine si se toarna peste conopida. Se amesteca foarte fin cu o furculita sa nu se zdrobeasca buchetele de conopida.

Se serveste cu lipie araba. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu pasta de susan –" Maqdous zahra"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu ceapa verde