Salata de ciuperci cu maioneza si usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 30 Dec 2011 | 45813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane ciuperci
  • 5 catei de usturoi
  • maioneza ( facuta din 2 galbenusuri si 100 ml ulei, un praf de sare si  zeama de lamaie )
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu maioneza si usturoi:

Pentru inceput pregatim maioneza din 2 galbenusuri crude, pe care le amestecam cu mixerul la viteza medie, adaugam ulei putin cate putin, amestecand in aceasi directie, altfel riscati sa vi se taie maioneza. Cand ajungeti la cantitatea dorita puneti putina zeama de lamaie.

Spalam ciupercutele, le scurgem intr-o sita, apoi le taiem marunt. Amestecam ciupercutele cu maioneza, adaugam usturoiul pisat, condimentam cu sare si piper dupa gust si asezonam cu marar tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Mir3la 1

05.07.2013, 23:53

le fac si eu dar cu ceapa si fara marar

nilgun 1

06.07.2013, 11:03

wow cum arata

iry-gabriela 1

06.07.2013, 18:11

eu scot usturoiul si ma apuc de mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu ciuperci si masline