Salata de ciuperci

de vero_closca in Salate, 15 Apr 2010 | 4410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci:

speli,cureti si pui la fiert ciupercile in apa usor sarata.dupa ce au fiert ,le pui intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

prepari dresingul din usturoiul zdrobit,sucul de lamaie,ulei,sare si piper.pui ciupercile intr-o salatiera,torni dresingul peste ele,presari patrunjelul tocat fin,amesteci si ...gata salata!

este delicioasa si foarte usor de pregatit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

silvi0ara 1

15.04.2010, 11:59

Imi plac ciupercile, indiferent cum sunt gatite.

nadina73 1

15.04.2010, 13:36

super bune ,mie imi plac mult ciupercile

epurasha2bb 1

15.04.2010, 15:08

si eu fac tot cu ingredientele astea si e su[er buna, singura diferenta ca eu le calesc putin nu le fierb.Arata foarte bine asa intregi, eu le tai marunt de obicei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton