O salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii fierți au o culoare mai suspectă:D că au fost fierți, de fapt prea fierți în oala sub presiune (Să explic: În timp ce trebuia să-i supraveghez, am plecat cu Zmeișorii să-și ridice noul, super calculator de la PC Garaje:D , că am fost sponsorul principal și deținător de card :D, așa că au fiert mai mult decât trebuie:D , am uitat să-l sun pe TataZmeu șă oprească focul sub oala cu pricina :D :)) )Dar gustul e ok, așa că să numai lungesc vorba, spor la treabă;) mai aveți timp să pregătiță sălățica ;)
Cartofii se fierb în coajă, apoi se lasă la răcit scoși din apă. După ce s-au răcit se decojesc și se taie cuburi mai mari, într-un castron încăpător. La fel se procedează și morcovul, numai că el nu se fierbe în coajă și curățat. ;) Se adaugă heringul cu ulei cu tot, batoanele de surimi mărunțite, ceapa feliată julien, caperele scurse de sos și oțetul. Se amestecă ușor ca să nu se zdrobească ingredientele, se asezonează cu sare și piper, apoi se ornează după gustul fiecăruia, se dă la rece ptr cca 1 oră înainte de servire.
Spor și poftă bună!