Salata de cartofi cu dovlecel si sfecla rosie

de Bya Ralu in Salate, 25 Noi 2014 | 5634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 bucata de sfecla fiarta
  • 1 ceapa rosie de apa
  • 1 rosie
  • sare/piper/boia dulce
  • 2 linguri de maioneza light
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu dovlecel si sfecla rosie:

Cartofii ii punem in coaja la fiert in apa cu sare.Se curata cat sunt inca calzi dar ii lasam sa se raceasca,dupa care se taie cuburi.

Ceapa rosie se taie solzisori,se pune intr-un castronel,cu putina sare,ulei de masline si otet.

Dovlecelul se spala bine cu apa rece si se pune la fiert in coaja in apa cu putina sare,circa 15-20 minute dupa care se scoate,se taie cuburi si se pune intr-o strecuratoare,sa se scurga apa.

Sfecla rosie o taiem cuburi,la fel si rosia.

Se amesteca toate legumele taiate cu condimentele si maioneza.

Se pune la frigider 30 minute dupa care se poate servi

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce legume doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu dovlecel si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata "Primavara"