Cand santem in pana de idei si nu stim ce sa gatim mai repede, putem gati o " salata de cartofi"
Spalam cartofii si morcovii si ii punem intr-o oala la fiert in coaja lor. Ouale le spalam si le punem si pe ele la fiert intr-o oala.
Pana fierb cartofii, morcovii si ouale ne apucam de taiat gogosarii marunt, ceapa o taiem solzisorii si o frecam cu un pic de sare pentru a scoate iuteala si o clatim cu apa din abundenta pentru a nu ramane sarata, castraveciorii ii spalam si pe ei cu apa si ii taiem cubulete. Toate acestea le punem intr-un castron si adaugam si maslinele de asemenea clatite cu apa.
Cand ouale au fiert le punem intr-un vas cu apa rece la racit, dupa ce s-au racit curatam coaja si taiem ouale rondele si le adaugam langa celelalte ingrediente. Cand cartofii si morcovii sant fierti , ii curatam de coaja si ii taiem cuburii si le adaugam alaturi de restul ingredientelor. Adaugam ulei, sare, piper si otet dupa gust.
Pofta buna !!!!!!!!!!