Salata de boeuf

de Cofetarul Vesel in Salate, 28 Dec 2017 | 6408 vizualizari

 

 Reteta romaneasca: Salata de boeuf este una dintre mancarurile mele preferate pe care o fac de fiecare data in preajma sarbatorilor importante! Este foarte buna si va invit cu mare drag sa o pregatiti!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maioneza de casa
  • 500 gr parizer de porc
  • 350 gr castraveti murati
  • 450 gr mazare murata
  • 2 morcovi mari fierti (300 de grame)
  • 500 gr cartofi fierti
  • o bucata de albus de ou fiert (50 gr)
  • 1 ardei gras rosu (80 gr)
  • 100 gr masline
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Vom taia in cuburi mici parizerul, cartofii, morcovii si castravetii. Intr-un bol amestecam bine parizerul, castravetii, mazarea, morcovii si cartofii cu jumatate din cantitatea de maioneza. Intindem frumos salata de boeuf pe niste platouri si o acoperim cu maioneza ramasa, apoi decoram salata cu felii de ardei gras, masline si albus de ou fiert. Salata de boeuf va sta la frigider o ora, dupa aceea poate fi servita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melitzanosalata - Salata de vinete greceasca