Pieptul de pui il taiem felii si il punem la fiert ;
Cartofii , morcovii , ii curatam si tocam marunt ; Punem la fiert in apa cu sare ;
Clatim ciupercile , tocam marunt si punem la fiert ;
Taiem castravetii marunt ;
Mazarea o scurgem bine de zeama ;
Cand legumele au fiert le scurgem de apa si punem intr-un castron peste mazare ;
Ciupercile le scurgem bine de zeama si punem in castron ;
Adaugam si castravetii murati ;
Pieptul de pui il taiem marunt ;
Amestecam totul .
Condimentam cu sare si piper dupa gust .
Maioneza : Amestecam galbenusurile crude si cele fierte cu o lingura de mustar , sare si piper ; Amestecand continuu intr-o singura parte , adaugam incet , incet ulei , pana cand devine o maioneza cu o consistenta potrivita .
Cu o lingura turnam maioneza in castron , amestecam bine .
Pofta buna!