Salata de andive cu carne de curcan si capere

de Panacris in Salate, 4 Iul 2017 | 4124 vizualizari

 

Sezonul salatelor continuăăă! ;) No, maioneza se poate înlocui cu sos din iaurt ;) P.S. Asta înseamnă o nouă rețetă ;) 

 

INGREDIENTE

  • cca. 300 g piept de curcă/an 
  • ½ lingură sare de mare 
  • 1 bucată foaie de dafin 
  • 2 bucăți andive 
  • cca. 300 g maioneză 
  • 1 lămâie 1 bucată
  • 2 linguri capere 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de andive cu carne de curcan si capere:

Carnea de curcă/an se pune la fiert în cca. 500 ml apă rece, asezonată cu sare și foaie de dafin, cca. 30 minute, la foc mediu, neacoperit. După ce s-a gătit carnea, se scoate din lichid și se lasă la răcit, apoi se taie cubulețe.

Andivele se taie transversal, se scoate miezul, se mărunțesc și se stropesc cu zeamă de lămâie, ca să nu se oxideze. Într-un vas încăpător, se pun bucățelele de carne, andivele mărunțite și maioneza, se amestecă ușor ca să se înglobeze toate ingredientele. Salata se asezonează cu capere.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu carne de curcan si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de crevete cu pepene galben