Salata cu pastrav afumat

de Constelatialeu in Pastrav, 19 Sep 2015 | 7662 vizualizari

 

Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o salatica.Achizitionasem un pastrav afumat cand am fost la Festivalul Cascavelei si acum a picat la fix sa-i fac ceva......

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav afumat cca 315 g
  • 4 cartofi cca 1 kg
  • 2 morcovi mai mari
  • 250 g maioneza facuta-n casa
  • 150 g masline naturale in ulei
  • 1 gogosar mai mare
  • albusul fiert de la oul pentru maioneza
  • sare
  • piper
  • otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat:

Mai intai curatam cartofii si morcovul,apoi cartofii ii taiem cubulete potrivite iar morcovul rondele.Ii punem la fiert in apa cu sare,dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca.Cat se racesc cartofii si morcovii,pregatim maioneza ( nu mai dau detalii,fiecare isi pregateste maioneza cum stie mai bine ),iar daca n-ai timp si nu te pricepi o cumperi.Gogosarul il spalam,indepartam semintele si-l taiem cubulete,apoi adaugam 2-3 linguri de otet peste el si il lasam sa traga otetul,cca 10-15 min.Apoi ne apucam sa maruntim pastravul si sa indepartam oasele.Dupa ce am pregatit toate ingredientele si s-au racit cartofii si morcovii,le asezam pe toate intr-un castron,adica cartofi,morcovi,gogosar ,albus tocat si masline,amestecam cu maioneza,potrivim de sare,piper si eventual daca mai trebuie otet,pentru cine doreste mai acrisor.La finam incorporam pastravul afumat.Si cam asta-i toata povestea unui pastrav de valea Doftanei,transformat intr-o salata....Sa aveti pofta si chef sa pregatiti salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:13

Grozav de buna!

Catalina L 1

19.09.2015, 21:51

ce-mi place pastravul afumat....super

Gicuta 1

21.09.2015, 09:05

Imi place tare mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in folie la cuptor