Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi

de mihaelar63 in Salate, 7 Iun 2012 | 5519 vizualizari

 

Mi-a mai ramas o jumatate de borcan de ceapa marunta murata si m-am gandit ca ce bine ar merge cu peste afumat . Printr-un coltisor de minte aveam ceva amintiri cu o salata cu specific rusesc . Dar cum eu nu am tinere de minte nu garantez ca e identica decat 40% adica ceapa si pestele afumat !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hering afumat
  • 1 morgov razuit
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 linguri masline negre fara samburi
  • 3 linguri ulei de sofranel
  • 3 lingurite mustar bobite frantuzesc
  • 1/2 borcanel ceapa murata marunta
  • 1 salata verde creata
  • 1 ardei mic rosu si iute
  • 8 cartofi noi fierti [ cat mai mici]
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi:

Amestecati uleiul ceapa , otetul balsamic si mustarul .

Taiati ardeiul rosu , rupeti salata creata .

Adaugati restul ingredientelor si amestecati .

Taiati pestele afumat felii si amestecati usor .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Folositi un ulei mai light deoarece pestele afumat este in general destul de gras sau ,, incarcat ''

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

08.06.2012, 13:51

Trebuie sa fie minunata!!!!! Spune-mi te rog de unde ai luat uleiul de sofranel? Ce miros are? Neutru? Eu am cumparat din Plafar 3 sticle si toate trei aveau miros de ranced... Unde mai pui ca nu era ieftin 27 de lei bucata.....te imbratisez!

mihaelar63 1

09.06.2012, 01:12

Ma bucur ca v-a placut reteta .
Ruxy , avem in Turda un mic magazin mixt ,, Totim '' unde se aduce marfa nemteasca . Imi cumpar produse de calitate germana la preturi romanesti .
Uleiul de sofranel 500 ml costa 7 lei . Este ambalat in sticla maro la culoare . Mai intai l-am cumparat pentru ca l-am vazut mai deosebit si pe traducere era recomandat pentru dresinguri. Apoi am citit ca trebuie pastrat la loc intunecos pentru a nu-si pierde calitatile . M-am dus si l-am mai gustat si separat , eu zic ca are o vaga idee de aluna sau de seminte de floarea soarelui uscate fara sare .
Cand mai imi este in drum [ spre stoma sau cosmetica] , saptamana viitoare am sa intru sa vad daca mai au .

mena29 1

27.06.2012, 06:57

Nu stiu cau am ratat reteta asta,imi place mult cum ti-a iesit salata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu hering