Salata cu fasole rosie si cus-cus

de Criss in Salate, 5 Feb 2013 | 6488 vizualizari

 

Cea mai simpla, rapida si gustoasa cina. :)

 

INGREDIENTE

  • -1 cutie fasole rosie
  • -1 cutie porumb
  • -100 g cus-cus
  • -1 ceapa rosie
  • -1 ardei kapia
  • -4-5 rosii cherry
  • -150 g feta
  • - oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu fasole rosie si cus-cus:

Cous-cusul se pune intr-un bol si se toarna peste el apa fierbinte cu sare (sau supa fierbinte). Se lasa sa se umfte 10-15 minute timp in care va absorbi toata apa. Se amesteca apoi toate ingredientele, se adauga ulei de masline si zeama de lamaie. Se serveste cu ou fiert (3-4 minute maxim).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fasole rosie si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

05.02.2013, 16:21

danakarin 1

05.02.2013, 20:13

Like !

Criss 1

07.02.2013, 09:34

Multumesc mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu porumb, fasole, ceapa rosie si rodie