Salata cu cus-cus

de cristeena20 in Salate, 15 Mar 2014 | 7604 vizualizari

 

Este o salata usoara dar consistenta ce merge foarte bine ca si garnitura alaturi de carne sau preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de cus-cus (din acela marunt special care se face instant)
  • 1 cana supa de pui /sau apa fierbinte
  • 2 rosii bine coapte
  • 1/2 ceapa medie
  • ardei gras verde (1/4)
  • 1 castravete
  • 3-4 frunze de salata verde
  • sare, piper, ulei de masline , otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cus-cus:

- Punem apa /supa la fiert si turnam peste cus-cus si lasam 5 minute. Apoi amestecam usor cu o lingura sa se desfaca boabele . 

- Rosiile le taiem cubulete; la fel procedam cu ardeii si cu castravetele ; ceapa o tocam marunt iar salata verde o taiem fasii.

- Amestecam toate ingredientele si la final temperam cu sare, piper, ulei de masline si otet. 

- Se serveste alaturi de carne sau preparate din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salată de cous-cous