Salata cu carne de vitel, cartofi, morcovi, castraveti si gogosari

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3432 vizualizari

 

O alta varianta a salatei de bouef!

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel 400 g.,
  • morcovi 6 bucati
  • cartofi rosii 5 bucati
  • sare iodata
  • castraveti in otet 6 bucati
  • gogosari in otet 6 bucati
  • maioneza 300 ml.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu carne de vitel, cartofi, morcovi, castraveti si gogosari:

Carnea se fierbe in apa cu putina sare cca. 40 de minute. Intre timp se curata morcovii si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare. Dupa ce s/au fiert toate, cartofii se curata de coaja si se toaca marunt. Carnea, morcovii, castravetii si gogosarii se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele usor, apoi se adauga maioneza si se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne de vitel, cartofi, morcovi, castraveti si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume