E o reteta a mamei care o facea in fiecare an! Familia sotului nu o stie, si de cand o fac, mi-o cer in fiecare an!
Fierbem carnea cu morcovii si cartofii( eu am pus si o ceapa taiata in patru ptr a avea un gust mai placut,si am pus si putina sare la fierbere). Intre timp, taiem cubulete mici gogosarii si castraveciorii si lasam intr-o strecuratoare sa se scurga lichidul, otr ca altfel va avea lichid prea mult in salata! Cand s-au fiert restul, lasam sa se raceasca, apoi taiem la fel in cubulete foarte mici. Punem toate legumele si carnea intr-un bol si adaugam maioneza si mustarul si amestecam. Apoi turnam compozitia intr-un platou si ornam dupa cum ne place. Eu am facut un soricel din ou ptr ca asa am vazut la mama si ptr fetite e o placere(dar bineinteles nu mananca!) Am mai pus putina maioneza deasupra ptr ornare, cam 100 gr.
1
Nu puneti sare inainte sa o gustati, ptr ca are destul mustarul si maioneza(daca o cumparati gata).