Cartofi la cuptor cu piept de pui

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2014 | 3404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi taiati cubulete
  • jumatate ruda sunca de curcan taiata cuburi
  • 3 oua
  • 75 gr telemea proaspata de vaca
  • 5 linguri ulei
  • 2 cesti apa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • chilli
  • patrunjel
  • 2 snitel de pui la gratar taiate in lung ( piept )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu piept de pui:

Cartofii ii condimentam cu sare , piper , vegeta , boia dulce si chilli ; Ii punem intr0o tava pentru cuptor unsa cu ulei ; turnam apa peste si dam la cuptor pana cand scade apa ;

Ouale le batem cu un praf de sare , peste care adaugam sunca cubulete si branza sfarmata ;

Cand apa a scazut , turnam peste ouale batute si snitelul de pui ;

Mai lasam aprox 15 minute la cuptor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi pai la cuptor