Salata boeuf light

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 7986 vizualizari

 

Am vazut la o emisiune cum poti face salata de boeuf light...inlocuim cartofii cu telina. Sa stiti ca nu se simte diferenta, este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • o telina mare (aproximativ 1 kg)
  • 2-3 mocovi
  • 5-6 castraveciori acri
  • 5 gogosari acri
  • maioneza light (reteta http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-light-41092.html)
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf light:

Curatam morcovii si telina si le punem la fiert in vase separate. Verificam cu furculita atunci cand sunt gata. Le dam la rece si apoi le taiem bucatele mici.

Taiem cubulete gogosarii si castraveciorii, apoi ii adaugam peste telina si morcovi. Adaugam maioneza light si sare dupa gust.

Se orneaza dupa dorinta si se serveste ca aperitiv sau in combinatie cu carne la gratar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Steffy 1

28.01.2013, 18:07

Va imbratisez pe toate, ma bucur ca va place.

Sim0na 1

28.01.2013, 21:21

Eu nu pun deloc cartofi in salata boeuf, in schimb folosesc telina si pastarnac, si tare mult ne place!

Bucataras 1

12.02.2013, 23:19

Mie, daca-mi dai o tona de salata beuf, pe toata o maninc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf