Este o salata buna si se face la ocazii mai speciale ,cel putin la noi ,o stiti cu toti si acum va spun si eu varianta mea.
Punem carnea la fiert, lasam sa dea un clocot,spumam bine apoi adaugam zarzavatul curatat si bine spalat .
Punem la fiert cartofii bine spalati cu tot cu coaja si putina sare .
Punem la fiert si 2 oua pentru maioneza.
Pina fierb ouale si cartofii ,tocam marunt castravetii.
Pregatim intre timp maioneza cu doua galbenusuri crude si doua fierte ,uleiul si mustarul.
Cind s-a fiert carnea strecuram bine totul lasam sa se raceasca apoi tocam totul sub forma de cubulete mici.mici, apoi amestecam cu trei sferturi din maioneza, adaugam si mazarea, potrivim de sare si piper, amestecam totul bine.
asezam pe platouri, ornam cu restul maioneza si cu gogosar rosu si frunzulite de patrunjel .
Fiecare poate orna dupa imaginatia lui.
Salata ,mea este gata pentru a fi servita!
Pofta buna !
1
Se poate face cu aceasta salata si rulouri cu sunca presata