Se spala toate legumele. Ardeiul gras (rosu de preferabil,) morcovul si telina se curata si se taie pe lungul lor foarte subtire ( stil chinezesc-japonez) dovlecelul il taiati la fel, ceapa rosie rondele , ciupercile feliute subtirele , telina sedan si ea tot pe lung taiata , adaugati ghimbirul taiat marunt si amestecati toate legumele. Apoi in tigaia incinsa cu putin ulei de masline puneti muschiul de vita taiat si el fasii , dupa ce l-ati tras la tigaie adaugati legumele taiate , trageti la tigaie si legumele timp de 1 minut maxim dupa care adaugati sos de stridii, sos sweet chilly, sos de soia si uleid e susan , amestecati si le mai lasati 1 minut la foc mic .
Salata rucola se stropeste cu otet balsamic dupa care se pune in mijlocul farfuriei iar in colturi spre marginea farfuriei puneti feliile de castraveti si cate o jumatate de rosii chery spalate si ele bineinteles. Peste acea salata de rucola montati tot ce ati gatit in tigaie si presarati cu susan alb .
Pofta buna !!