Salam de biscuiti reteta
eu una il prefer cu unt si lapte daaaaaar pentru ca suntem in post il facem cu inlocuitori :D... poza de FINAL n-o am inca scoasa de pe telefonul sotului :D
Salam de biscuiti reteta
Intr-o cratita se pune margarina la topit. cand s-a topit adaugam apa, zaharul si esenta de rom.
Se da la racit compozitia.
Intre timp rupem biscuitii in bucatele, taiem cubulete rahatul (printre care presaram zahar vanilat pt a nu se lipi) si rupem cu mana nucile. toate acestea le amestecam bine si presaram peste lingurile de cacao, amestecant bine sa fie raspandita uniform.
Peste ingredientele uscate si amestecate cu cacao se toarna compozitia care a fost la racit. Se incorporeaza bine si se gusta pentru a vedea daca mai puneti zahar sau nu.
Pe o folie alimentara de plastic se intinde 1/3 din compozitia obtinuta si se ruleaza. se strange bine dinspre capete si se ruleaza. Se obtin circa 3 salamioare de biscuiti. Se innoada la ambele capete si se da la frigider cel putin 12 ore.
In momentul in care vreti sa-l mancati presarati nuca de cocos peste, va avea un aspect mai placut.
Pofta buna!