Salam de biscuiti reteta cu rahat de post

de Georgiana78 in Prajituri, 16 Mar 2012 | 17249 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Stiu ca sunt sute de retete de salam de biscuiti dar mie imi place f mult (am ramas cu o slabiciune de la gradinita) si m-am gandit ca fiind si de post.....va mai dau si voua o idee de ceva dulce.........

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 600 gr biscuiti populari
  • 100 gr margarina
  • 300 ml apa
  • 8-10 buc rahat
  • 3 linguri esenta rom
  • 5 linguri cacao
  • 2 pumni stafide
  • fulgi nuca cocos pt imbracat salamul
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu rahat de post:

Salam de biscuiti reteta

- se farama biscuitii si se adauga peste ei stafidele spalate, rahatul taiat cuburi mici si cacaua si se amesteca bine

- Apa cu 1/2 lingurita sare si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, se pune magrarina si se adauga romul si se mai poate pune coaja de portocala sau lamaie dupa gust si preferinta

- se amesteca compozitia de biscuiti cu siropul prin rasturnare

- se ia o folie de plastic si se aseaza compozitia de biscuiti ; se ruleaza si se preseazafolia pt ca ingredientele sa se lipeasca intre ele

- salamul astfel format se pune la frigider pt cateva ore

- dupa ce se scoate din folie se tavaleste prin cocos si se taie felii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu rahat de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post