Salala de icre

de nadina73 in Salate, 25 Mar 2010 | 5045 vizualizari

 

sant foarte bune ,se mai pot face si cu miez de paine alba inmuiat in lapte

 

INGREDIENTE

  • gris fiert in lapte cu putina sare sa fie mai tare grisul(depinde de cantitatile care faceti)
  • icre (eu am avut de crap)
  • ulei
  • sare
  • 1 ceapa alba mare razuita foarte fin
  • 1 lamaie(sucul)
  • masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salala de icre:

Se fierbe gris in lapte cu putina sare(sa fie mai gros putin grisul nici toarte tare nici foarte moale)apoi se lasa la racit.

Icrele se curata de pielita daca au si apoi se pune cate putin gris rece si se mixeaza bine si cate putin ulei pana se incorporeaza tot grisul

Ceapa se da prin razuitoarea mica si se amesteca la final cu icrele gata facute se mai pune sare daca este nevoie si sucul stors de la o lamaie

Se orneaza dupa preferinta

Se servesc pe crutoane de paine uscata cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Salala de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mariac 1

25.03.2010, 23:44

nota maxima super bune

madi_marin 1

26.03.2010, 12:15

mmmm.......super bune. imi plac la nebunie.....

nadina73 1

27.03.2010, 11:49

multumesc mult de tot

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de caras cu ceapa