Rulouri umplute din piept găină

de ionix in Pui, 11 Dec 2010 | 7686 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 1 piept mare de găină
  • pudră de chilli
  • sare
  • busuioc
  • câteva cuburi de brânză topită
  • câteva feliuţe de kaizer
  • două ouă
  • pesmet
  • făină
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute din piept găină:

 

Pieptul de găină se spală bine, se taie felii şi se bate cu ciocanul ca pentru şnitzele, cu o folie alimentară peste carne.

Bucăţtile de piept se condimentează cu chilli, busuioc şi sare iar apoi se lasă la marinat 30 de minute.

Se ia o bucată de piept, se aşează în mijloc 2-3 felii de kaizer şi o felie de brânză topită iar apoi rulăm.

Rulouri se dau prin făină, ou bătut şi pesmet iar apoi se prăjesc în mult ulei încins.

Se pun la scurs pe şerveţele iar apoi se servesc.

Eu le-am servit cu sos de iaurt cu soia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute din piept găină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionix 1

13.12.2010, 08:55

vă mulţumesc pentru aprecieri...

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:58

super bun fac si eu dar cu mai multe in umplutura

ionix 1

13.12.2010, 10:03

Vladimir, şi eu fac cu diverse umpluturi...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]