Rulouri thai-mex

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 4921 vizualizari

 

Ideale pentru o intalnire cu prietenii :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de lipii (10buc)
  • 1 ardei rosu+galben+verde
  • 1/2 varza mica
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • sos de soia
  • ulei de masline pentru calit
  • felii de cascaval

Pentru sosul marinara:

  • 3 rosii mari, bine coapte
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • busuioc
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri thai-mex:

Ceapa se taie julien, ardeii feliute subtiri, iar varza fasii subtiri. Puiul taiat si el in fasii subtiri se caleste in putin ulei pana e facut bine (sau se pregateste la cuptor).

Intr-o tigaie calim ceapa in ulei, apoi adaugam ardeii, iar cand s-au muiat punem si varza. Cand si aceasta se inmoaie, adaugam puiul si sosul de soia dupa gust.

Intr-o oala, usturoiul pisat se caleste putin, apoi se adauga rosiile curatate de coaja (prin oparire daca aveti timp) si taiate cubulete. Cand sosul mai pierde din lichid, condimentam cu sare si piper si presaram busuiocul.

Intr-o alta tigaie asezam lipia, ungem cu sos, punem cateva felii de cascaval si lasam sa se topeasca, apoi punem si umplutura de pui si rulam. Daca nu aveti timp, puteti pregati direct la rece si sa le incalziti in cuptor la servire.

Se servesc cu sosul marinara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri thai-mex" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne amestec pui si porc