Rulouri din vinete umplute cu branza Feta, chili si menta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Oct 2015 | 3670 vizualizari

 

O reteta Nigella Lawson.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 50 grame branza feta
  • 1/3 chili
  • 1/3 legatura menta proaspata
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din vinete umplute cu branza Feta, chili si menta:

Vanata se feliaza in fasii subtiri care se gatesc intr-o tigaie fiebinte cateva minute, pana se inmoaie. 

Se amesteca branza cu chiliul tocat, menta tocata si piper din belsug. 

Se aseza cate o lingurita de umplutura pe fiecare felie de vanata, la unul dintre capete si se ruleaza. 

Se presara menta deasupra si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din vinete umplute cu branza Feta, chili si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor