Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon

de LUK in Pui, 22 Ian 2011 | 15666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 ciuperci champignions
  • o jumatate de ceapa mai mica
  • o felie de sunca
  • 40-50gr cascaval
  • 4 felii de bacon(sau 2 daca sunt mari)
  • 2 felii piept de pui
  • 2 feliute de gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • o crenguta mica de patrunjel verde
  • o lingura de ulei
  • 20-30ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon:

 Pentru inceput pregatim carnea.O batem cu ciocanul de snitzel si o condimentam cu sare si piper.O punem in frigider cat timp pregatim umplutura.

   Ciupercile le taiem bucatele mici.La fel si ceapa curatata.Intr-o craticioara mica punem uleiul,calim putin ceapa si adaugam ciupercile.Punem apa,sare si lasam 5-6min pana cand se inchid la culoare si isi lasa zeama.Le scurgem bine de zeama si le punem intr-un bol.Tocam patrunjelul marunt si il amestecam cu  ciupercile.

Cascavalul il radem pe razatoarea mica.Sunca o taiem cubulete mici.

Scoatem feliile de piept de pui din frigider.Intindem pe fiecare felie cate un strat de ciuperci,apoi punem cascavalulras,bucatile de sunca si in mijloc gogosarul.Rulam.Deasupra si dedesupt punem cate o felie de bacon si le prindem cu scobitoarea una de cealalta.

   Eu le am copt pe pat de cartofi cca 45min in cuptorul preincalzit..

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci