Feliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper.
Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie.
Faina si pesmetul se pun in doua farfurii intinse.
Se pune o felie de carne pe blatul de lucru, se pune peste o felie de pastrama si la final o felie de cascaval.
Se ruleaza strans, strans si se introduc lateralele in interior (ca la sarmale).
Pentru siguranta se pot prinde cu scobitori sau ace speciale.
se dau prin faina,prin ou, prin pesmet, prin ou si iar prin pesmet.
Cand sunt facute toate se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta si se pun la prajit la foc mediu intorcandu-se pe toate partile.
Cand sunt facute si au o culoare frumoasa se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu orice garnitura si muraturi.
Eu am mancat cu varza de Bruxelles gratinata si castraveti acri.
Pofta Buna!