Rulouri de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 6547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mai mari de pulpa de vitel
  • 4 felii pastrama
  • 4 felii cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel:

Feliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper.

Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie.

Faina si pesmetul se pun in doua farfurii intinse.

Se pune o felie de carne pe blatul de lucru, se pune peste o felie de pastrama si la final o felie de cascaval.

Se ruleaza strans, strans si se introduc lateralele in interior (ca la sarmale).

Pentru siguranta se pot prinde cu scobitori sau ace speciale.

se dau prin faina,prin ou, prin pesmet, prin ou si iar prin pesmet.

Cand sunt facute toate se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta si se pun la prajit la foc mediu intorcandu-se pe toate partile.

Cand sunt facute si au o culoare frumoasa se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu orice garnitura si muraturi.

Eu am mancat cu varza de Bruxelles gratinata si castraveti acri.

Pofta Buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci