Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere

de AnaDavid in Pui, 12 Oct 2017 | 2543 vizualizari

 

Pulpele de pui sunt cele mai potrivite pentru gătitul cu bere. La sfârșit, vom avea un sos cremos și gelatinos în același timp si un gust care te face sa visezi.
Putine ingrediente pentru o farfurie de mare impact.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fără os
  • 2 linguri de mazare congelate
  • 1 morcov
  • 1 ligurita sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • coaja de jumate de lamaie rasa
  • 5-6 frunze de menta proaspata
  • 250 ml de bere blonda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere:

Batem putin pulpele de pui ca să fie mai uniforme. Folosim foi trasparente pentru a acoperi carnea si dupa ce am procedat asa, batem usor cu un pahar pentru ca nu vrem sa gaurim carnea.

Facem un amestec de sare, piper, boia de ardei, coaja de lămâie și frunze de menta taiate  julienne.

Presaram puiul cu acest amestec din toate părțile.

Tăiem fâșii lungi morcovi și punem peste cele două pulpe de pui, puneți-le si mazărea și închideți-le cu 2-3 scobitori.

Trecem prin faina si prăjim pentru a da culoarea și crusta. Intoarcem de mai multi ori pentru ca prajirea sa fie uniforma.

Stingem cu berea și continuam sa intorcem carnea, mai lasam 1 minut.

Gatim la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30-35 de minute.

Nu uitați să intoarceti carnea dupa 20 minute.

Puteti sa serviti cu orez sau salata, cu cartofi prajiti sau natur.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan