O reteta a la Gino D'Acampo. Mammma Miiiia!!!! Va marturisesc ca nu sunt un fan al carnii de pui si nici al branzei de capra dar preparate in felul asta sunt incredibile.
Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper. Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.
Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra. Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.
Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.
Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.
Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.
Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.
POFTA BUNA!!!