Luam feliile de carne si le spalam bine.
Le tamponam cu niste servete de bucatarie,apoi daca sunt prea groase ,le bateti putin cu ciocanul pentru snitele.
Condimentam fiecare bucata cu putina sare si piper.
Apoi asezam cate o fasie gogosar si o bucatica de pastramioara.
Le rulam si le prindem cu niste scobitori.
Luam o tava de cuptor si o ungem cu putin ulei.
Asezam rulourile in ea.
Conopida o spalam,o scurgem bine si o punem in tava.
Rosioarele le spalam si le imprastiem prin tava.
Deasupra presaram putina sare si piper.
Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam toata in tava.
Tot deasupra punem putin busuioc.
Acoperim tava cu staniol ,pe care il gaurim din loc in loc,si o dam in cuptorul incins.
Lasam la o temperatura potrivita pana ce rulourile sunt bine patrunse.
La urma descoperim tava 10 minute pentru a prinde putina crusta.
Pofta buna!!!!!!!!!!!!!