Rulouri de piept de pui cu hribi

de Sylvia in Pui, 16 Apr 2010 | 7740 vizualizari

 

Am luat acesta reteta de la Oana de pe www.Bucataras.ro si trebuie sa ii multumesc pentru ea pentru ca a iesit o bunatate de pui foarte aromat si fraged. Reteta originala era cu piept de curcan, hribi, cascaval, ardei , ceapa si usturi verde eu am adaptata putin la compozitie ca mi-a lipsit ceapa si usturoiul verde si am pus piept de pui. Acesta este reteta originala http://www.bucataras.ro/retete/5570/rulouri-de-curcan-cu-hribi.html.

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 persoane de
  • 4 bucati de piept de pui batute ca si pentru snitel,
  • cativa hribi ( eu am avut uscati si i-am rehidratat) ,
  • 8 fasii de ardei rosu,
  • 4 fasii de cascaval,
  • verdeata tocata marunt ( coriandru si patrunjel am pus eu,
  • sare,
  • piper,
  • 30 ml ulei de masline,
  • cativa fulgi de unt,
  • o ligura de sos de soya,
  • 100 ml apa.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de piept de pui cu hribi:

 Preparare: batem bucatile de carne si le condimentam cu sare si piper. Asezam apoi pe fiecare bucata catia hribi rehidratati ( eu i-am rehidratat cu 100 ml de apa la microunde lasati pe putere maxima 3 minute), o feliuta de cascaval, 2 fasii de ardei si verdeata maruntita .

  Rulam dupa aceea bucatile de piept de pui si le prindem cu o scobitoare si le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ele amestecul de apa cu ulei si sos de soya, mai presaram putina sare, cativa fulgi de unt si putin cascaval ras si verdeata.

 Se dau la cuptor primele 15 minute acoperite cu o folie de aluminiu si apoi eu i-am lasat inca 10 minute fara folie sa se rumeneasca putin.

   Au iesit minunate, rumenite si foarte aromate  este o reteta excelenta  multumesc inca o data Oana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piept de pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

17.04.2010, 10:09

Ma bucur ca va plac, este bestiala reteta Oanei merita inca un de la mine.

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:30

hribii au o aroma deosebita , si daca sunt si preparati de Sylvia nu mai stau pe ganduri

Ina 1

18.04.2010, 08:51

aoleeeeu, cum arata! Felicitari, Sylvia!!
Bre, eu mor pe designul mancarurilor voastre, ca eu n-apuc mereu sa fac poze, pentru ca vin pofticiosii si-mi fura din mancare , d-apoi sa mai si dichisesc la prezentare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachet cu pui si cascaval