Rulouri de foietaj cu crema si frisca

de ela in Dulciuri, 28 Feb 2010 | 11825 vizualizari

 

dulce,rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 12rulouri foietaj,
  • 1cutie crema dr otcker pentru cremes,
  • 200ml frisca lichida,
  • zahar pudra,
  • 700ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj cu crema si frisca:

Se pune intr-un bol laptele fiert si racit peste care se toarna praful de cremes,se mixeaza bine.Separat se mixeaza frisca si se amesteca apoi cu crema,se omogenizeaza bine.

Cu o seringa pentru decorat se umplu rulourile.Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj cu crema si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ela 1

28.02.2010, 21:43

multumesc Teo,dar eu nu sunt deloc multumita de cum imi impart timpul,nu imi ajunge niciodata

nadina73 1

19.08.2010, 23:52

salivez in curte la tine

elena1988 1

12.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru bucatarasi de Sf.Mihail si Gavril