Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 8 Mar 2017 | 3022 vizualizari

COMENTARII (14)

Merisor 1

08.03.2017, 19:25

Yummm, bun! Eu as fi adaugat si ceva usturoi la sos

Constelatialeu 1

08.03.2017, 19:26

Merisor, am scapat cam mult piper, daca puneam si usturoi eram groghi.....

Rocsi 1

08.03.2017, 19:47

Cat de bun trebuie sa fie, cat de gustos! Hai ca venim si noi la masa!

Constelatialeu 1

08.03.2017, 19:49

Rocsi apasa te 5 cand ajungi in fata blocului....)

RuxyRux 1

08.03.2017, 19:56

Ce bine arata...eu n-am crock din ala bengos! Asa ca gust de la tine

Constelatialeu 1

08.03.2017, 20:02

Ruxy eu umblu cu aparatul lui Vali....

mirela0911 1

08.03.2017, 20:41

Numai bun pentru o leoaica! Dar as gusta si eu un pic!

diaconta 1

08.03.2017, 20:41

Deci la astea erai dusa cu gandul cioroiul facea treaba si tu umblai pe coclauri

Constelatialeu 1

08.03.2017, 20:45

Die l-am pus la treaba dupa ce am venit, ca ideia mi-a venit pe coclauri...

MotanLaOale 1

08.03.2017, 21:08

bune bune

Rahela Velicu 1

08.03.2017, 22:32

oanapl 1

09.03.2017, 17:44

Ce bine arata! Imi ploua in gura!

kytz 1

10.03.2017, 10:37

N-am pedalat, nu sunt Leu....dar aș servi cu mare poftă așa ceva !

Zamfira 1

10.03.2017, 20:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui la slow cooker Crock Pot