Am zis sa ma rasfat de 8 martie, dupa ce am pedalat pe dealuri m-a apucat si foamea, aveam nevoie de ceva consistent....se stie leoaica-i carnivora, deci ceva cu carnita si un sos caloric.....
Mai intai, am portionat carnea si am batut-o bine, am presarat sare pe o parte si pe cealalta, apoi am asezat cascaval, am rulat bine si am strans si capetele, apoi am prins cu ajutorul scobitorilor. Rulourile formate le-am rumenit pe o parte si pe alta, in tigaie, cu putin ulei.
Le-am scos si asezat in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am turnat si uleiul in care am rumenit, apoi am turnat 1/2 cana cu apa. Am asezat capacul si am setat functia high pentru cca. 3 ore. Sosul l-am pregatit cu cateva minute inainte sa pun masa, sa fie fierbinte.
Am pus la topit untul, am adaugat smantana, piper macinat, nu foarte mult, ca punem si piper pisat mai mare, amestecam bine, apoi adaugam zeama formata. Apoi adaugam piper pisat mare si la final, parmezanul. Scoatem ruloul din vasul in care a fost gatit, asezam peste el sos din abundenta si mancam cu pofta, asa cum am facut eu. Am devenit dependenta de sosurile astea.....delicios...