Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra

de Valclaudia in Porc, 26 Sep 2012 | 13649 vizualizari

 

incercati-le, sunt simplu de facut si tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de carne de porc (batute ca pentru snitzele)
  • acelasi numar de bucati de carnat
  • bucati de cascaval taiate dupa modelul cartofilor pai
  • mustar
  • sare, piper
  • 100 ml bere neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra:

Am batut bucatile de carne intre folii, asa cum se pregatesc pentru snitzele. Am uns fiecare bucata de carne cu mustar, am asezat cate o bucata de carnat si una de cascaval, le-am condimentat iar apoi le-am rulat.

Rulourile se prind cu scobitori, se aseaza intr-un vas termorezistent, se toarna berea peste ele si neacoperite se introduc in cuptorul incins, la temperatura medie pentru o jumatate de ora.

In timpul gatitului,cascavalul se va topi si impreuna cu berea va da nastere unui sos... super!

 

TIPS-URI

1

Noi am servit aceste rulouri cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de snitel umplut