Rulouri cu telemea si chimen

de ionela2682 in Dulciuri, 31 Mai 2013 | 4031 vizualizari

 

Nici nu va inchipuiti ce bune sunt.......

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • chimen
  • branza telemea
  • unt/ulei pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu telemea si chimen:

Desfaceti cu grija foile de placinta,asezati pe o suprafata curata o foaie ,ungeti cu unt/ulei asezati deasupra alta foaie ,radeti branza telemea pe 3/4 din suprafata ,ungeti capatul neacoperit cu telemea, cu ulei ,indoiti capetele ,rulati strans

-asezati ruloul obtinut in tava de copt unsa cu ulei

-procedati la fel cu restul foilor de placinta,lasand putin spatiu intre ele

-rulourile se ung cu putin ulei  si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

-se pudreaza si se servesc calde sau reci

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu multa branza si cascaval