Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 7689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • un cub de drojdie
  • 150 ml lapte cald
  • 100 ml ulei
  • sare
  • salam
  • felii de branza topita Delaco
  • feliute de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa:

Drojdia se dizolva in lapte caldut.Faina se pune intr-un castron,in mijloc se pune drojdia ,ouale,uleiul,sarea si se face un aluat care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se intinde o foaie subtire ,se taie fasie subtire de aluat pe care se repartizeaza cate 3 felii de salam,branza topita si feliute de ceapa si se ruleaza,se aseaza rulourile unse cu ou in tava tapetata cu hartie de copt si lasa la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval