Rulou de piept de pui umplut

de danielaR in Pui, 22 Noi 2013 | 4850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1/2 cutie de ricotta
  • 1/4 ardei rosu
  • 50 gr fenicul proaspat
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 125 gr orez
  • o conserva de ciuperci
  • 1 cub knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de piept de pui umplut:

Pieptul de pui l-am batut bine.

Intr-un bol amestecam ricotta cu sare piper ,ardeiul rosu ras pe razatoare si feniculul de asemenea ras pe razatoare.

Intindem compozitia pe pieptul de pui si rulam.Punem pieptul astfel umplut intr-o hartie de copt si dam la cuptor pt 25 min

Intre timp facem o garnitura din orez.Punem la fiert orezul cu un cub de knorr.Cand e fiert adaugam conserva de ciuperci si sotam astfel totul cu putin ulei de masline.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 16:09

Pui cu sos de muștar - Irezistibil de gustos

pe 22.08 la 09:31

TOP
utilizatori

laura_n

3307 puncte

MotanLaOale

1074 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de pui cu legume