Rulou de pastrav

de inocika in Pastrav, 7 Dec 2014 | 4083 vizualizari

 

a iesit delicios

 

INGREDIENTE

  • file de pastrav
  • orez
  • ardei
  • branza Camembert
  • usturoi
  • coniac
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pastrav:

Pastravul se fileteaza.

Orezul se pune in tigaia cu ceapa si ardei, se fierbe. Se adauga menta, fileurile se condimenteaza si se umplu cu branza. Se ruleaza, se da la cuptor.

Sosul: se piseaza usturoiul, se face o pasta. Amestecam sucul de rosii si adaugam coniac

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor