Rulade piept pui cu muraturi

de cec in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 17146 vizualizari

 

M-am cam chinuit un pic cu rulatul ca am batut carnea cam tare si s-a cam rupt, dar in final a iesit ceva

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti pui
  • cascaval
  • sunca pui
  • castraveti murati
  • morcovi fierti
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulade piept pui cu muraturi:

 am pus pieptii de pui taiati si batuti la macerat cu sare, piper, usturoi, o cescuta de vin, apa si verdeturi uscate. Cat timp a stat sa se macereze am pregatit restul ingredientelor

Am intins pe tocator cate o bucata de piept,  am pus cascaval, sunca, morcov si castravete murat

bucatile de carne umplute le-am rulat strans.  Apoi am prins in scobitori sau am legat bine ruladele cu ata (care erau mai rupte si  nu le-am putut prinde in scobitori) dupa care le-am asezat intr-o tava in care am pus cam 50 ml ulei. Am introdus tava in cuptorul incins bine.

Nu stiu dat a stat la cuptor, ca nu am cronometrat. Cand este rumenit (mai tare sau mai putin , dupa gust) se incearca cu un bat de chibrit
Am scos, am feliat si am servit alaturi de pireu de cartofi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade piept pui cu muraturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne