"Paupiettes de veau" = "Mici escaloape" de vitel pe care le batem subtirele, pe urma le umplem cu o "farsa" gustoasa din carne de porc, tocata bine si amestecata cu mirodenii si calita in putin unt. Le legam cu o sforicica si le gatim.
Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc. Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.
Se pun condimentele (sare, piper). Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul in tigaie.
Când ceapa și usturoiul sunt bine rumenite, se adauga sosul de rosii, bulionul și paharul de apă. Se asezoneaza din nou (sare, piper, ierburi).
Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 30 minute.
10 minute înainte se scot și se taie în jumătate.
Se scoate sforicica. Gatiti-le inca timp de 10-15 minute în sosul de roșii.
Serviti cu piure de cartofi (reteta aici ) sau cu orez (reteta aici). Poftă Bună !!!!!
1
Opțional daca vreti puteti pune: vin alb, măsline,ciuperci