Rulada umpluta

de reisnaor_2006 in Prajituri, 2 Iul 2014 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 2 pl. zahar vanilat
  • 4 lg de zahar
  • branza
  • dulceata(smochine)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta:

Incalzim laptele si adaugam untul sa se topeasca.Drojdia se freaca cu putin zahar si lapte,faina si se lasa putin la dospit.Amestecam toate ingredientele cu faina si framantam un aluat moale si se lasa sa creasca 1 ora.

Se imparte aluatul in patru si intindem o foaie pe care o umplem pe rand cu ciocolata,dulceata(smochine) si branza amestecata cu zahar vanilat si oua.In tava cuptorului punem o hartie de copt,asezam ruladele si dam la cuptor 30 min. la 200 grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată