Rulada umpluta

de reisnaor_2006 in Prajituri, 2 Iul 2014 | 2213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 2 pl. zahar vanilat
  • 4 lg de zahar
  • branza
  • dulceata(smochine)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta:

Incalzim laptele si adaugam untul sa se topeasca.Drojdia se freaca cu putin zahar si lapte,faina si se lasa putin la dospit.Amestecam toate ingredientele cu faina si framantam un aluat moale si se lasa sa creasca 1 ora.

Se imparte aluatul in patru si intindem o foaie pe care o umplem pe rand cu ciocolata,dulceata(smochine) si branza amestecata cu zahar vanilat si oua.In tava cuptorului punem o hartie de copt,asezam ruladele si dam la cuptor 30 min. la 200 grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat