Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 18114 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: oua, oua umplute, mic dejun, retete de pasti, retete de craciun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale fierte le taiem in doua si scoatem albusurile.
Galbenusurile le zdrobim bine si le amestecam cu cremele de branza si maioneza.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Umplem ouale cu compozitia obtinuta.
de bucatarasa 1
de Retete_gustoase 1
de gaby_gabytza 5
de nadina73 3
elucubratiiculinare 1
un aperitiv minunat
Rocsi 1
O gustare foarte buna!
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:33
la 16:03
la 12:08
ieri la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!