Rulada din piept de pui

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 3827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 200 g felii sunca presata
  • 200 g cascaval ras
  • ½ ardei kapia rosu, maruntit
  • 1 morcov fiert si racit
  • 2 legaturi patrunjel verde maruntit
  • Sare
  • Piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Batem cele doua bucati de carne si le intindem separat . Pe mijloc asezam felii de sunca, la o rulada punem morcov, patrinjel, de o parte si alta si deasupra cascaval. La ce-a de a doua, punem pe mijloc ardeiul kapia, deasupra parunjel si pe laterale cascaval. Le rulam strans pe fiecare in parte si le inpachetam in hartie de copt, unsa cu putin ulei.

Asezam ruladele in tava, le stropim cu putina apa si le dam pentru 30 minute la copt. Le scoatem din hartie si le taiem felii, numai dupa ce sau racit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de pui cu legume