O gustare delicioasa! Nu va suparati ca nu am fotografii pe etape,dar nu ma gandeam ca ies asa de bune si o sa le postez.
Spalam ciupercile si le punem pe un servetel absorbant le scurs.
Ceapa se curata,se spala si se marunteste in blender.
Intr-o tigaie punem uleiul si ceapa.
Ciupercile taiate in 4 se pun in blender si se maruntesc bine.
Cand ceapa este sticloasa ,adaugam ciupercile.
Dupa cateva minute(5-7)se adauga ciupercile si se calesc.
Se sareaza,pipereaza si se aduga grisul.
Crema este gata cand grisul a absorbit toata zeama lasata de ciuperci.
Totul devin ca o crema.
Luam tigaia de pe foc,si cand s-a racit se adauga mararul tocat marunt.
Aluatul decongelat se aseaza pe blatul de lucru si se mai intinde putin cu sucitorul.
Foitajul se taie in patrate .
Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de crema de ciuperci si se formeaza un dreptunghi.
Buseurile se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se dau la cuptor care a fost incins in prealabil.
Sunt gata cand sunt frumos rumenite.