Rulada din piept de curcan

de Mariuka in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2012 | 11782 vizualizari

 

Este o reteta care am facut-o de Revelion, dar nu am mai reusit sa postez nimic. Pititcul meu imi ocupa tot timpul. :)

 

INGREDIENTE

  • Un piept de curcan
  • 400 g ciuperci;
  • 2 cepe mari;
  • 300 g piept de pui;
  • un ardei gras;
  • marar;
  • un ou
  • 40 g unt
  • sare; 
  • piper;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan:

Pieptul de curcan se desface si se bate putin pentru a forma invelisul pentru doua rulade.

Pentru umplutura punem intr-o tigaie 40 g unt si ceapa taiata marunt sa se caleasca. Se adauga apoi pieptul de pui tocat marunt, ciupercile, ardeiul si se lasa sa fiarba sub capac pana scade apa lasata de ciuperci. La final se adauga marar tocat si oul batut. 

Rulada se umple si se leaga , dupa care se da la cuptor intr-o tava cu apa, se condimenteaza si se intoarce din cand in cand pentru a nu se arde.  Se lasa la cuptor pana se rumeneste pe toate partile. 

Mie mi-a mai ramas din umplutura cu care am umplut niste portofele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu legume