Rulada din piept de curcan

de adriana65 in Curcan, 5 Noi 2009 | 14595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - piept de curcan
  • - sunca presata
  • - kaizer
  • - cascaval
  • - morcov
  • - ardei rosu
  • - sare
  • - piper
  • - unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan:

La aceasta reteta nu dau cantitatile; am luat un piept de curcan si am taiat din el 5 felii mai groase, le-am batut putin cu ciocanul de carne, am condimentat fiecare felie cu sare si piper.

Deasupa fiecarei feii am pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata.

Un morcov l-am taiat bastonase subtiri; la fel am taiat si ardeiul rosu.

Am luat cate putin din fiecare si am pus peste feliile de şuncă.
 Am rulat cat mai strans si am invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care le-am fixat cu ajutorul a doua scobitori.
Am uns un vas de cuptor cu putin unt, am pus morcovul si ardeiul rămas si deasupra am aranjat rulourile. Peste rulouri am ras cascaval, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor .
Dupa 40 de minute am scos folia de aluminiu si am mai lasat rulourile in cuptor 20 minute.
Le-am servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de curcan