Rulada din omleta

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2016 | 8084 vizualizari

 

Un mic dejun gustos si aspectuos.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 ardei gras rosu si verde
  • un morcov mic
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Spargem ouale intr-un castron si le batem bine cu telul.

Condimentam cu sare si piper,adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam .

Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei.Micsoram flacara si turnam cam 70 % din compozitie.

Cand omleta se desprinde de pe peretii tigaii, rulam din partea dreapta ajutati de o spatula pana la jumatate si o tragem catre margine.

Turnam restul compozitiei in partea libera a tigaii ,astfel incat cele doua sa se imbine.

 

Rulam omleta cand se prajeste si o scoatem pe un platou.Cand  se racoreste o portionam si o servim. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta (2)