Parjoale

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 1 piept pasare
  • 1 cartof
  • 2 ou
  • 3 feli paine muiata
  • 1 morcov mic
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Dam prin masina de tocat carnea de vita impreuna cu pieptul de pasare dezosat si painea muiata. Amestecam carnea cu 2 oua, cartoful, morcovul care in prealabil au fost date pe razatoare. Adagam usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si se amestecam bine. Din compozitia rezultata prin framantarea cu mana, formam parjoale care se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele parti. La final se scot pe sevetel de bucatarie, pentru a se scurge surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele prăjite în vasul Zepter!